Kun vuokraat kerhotilan Marlirummet, sinulla on pääsy sekä kerhotilaan että saunatilaan. Voit halutessasi varata saunan samaan aikaan, jolloin se on lämmin toiveidesi mukaan. Saunaa voidaan (on mahdollista?) lämmittää klo 14–23 välisenä aikana enintään 5 tunnin ajaksi. Saunaan mahtuu noin 10 henkilöä kerrallaan. Pelkkää saunatilaa ei ole mahdollista vuokrata.

Tilan vuokraajaa kutsutaan ”vastuuhenkilöksi”. Jos vuokraaja on yksityishenkilö, hän on vastuuhenkilö. Jos kerhotilan on vuokrannut yhdistys tai järjestö, vastuuhenkilönä toimii henkilö, joka on antanut yhteystietonsa varauksen yhteydessä. Vastuuhenkilö selventää kerhotilan käyttösäännöt ja turvallisuusmääräykset tapahtumaan osallistuville.

Kerhotilassa saa olla enintään 25 henkilöä.

  • Avain noudetaan Ravintola Kårenista vuokrauspäivänä, tai lähimpänä arkipäivänä klo 11–14 välisenä aikana, ja palautetaan Kåren-ravintolaan vuokrauspäivän jälkeisenä arkipäivänä ennen klo 13.00. Eli esimerkiksi lauantaivuokrauksen osalta avaimet on palautettava seuraavana maanantaina ja keskiviikkovuokrauksen osalta seuraavana päivänä, torstaina.
  • Asiakkaalla on pääsy kerhotilaan ja saunatilaan varauspäivänä klo 14.00 alkaen.
  • Pihalla on hiljaisuus klo 23.00 jälkeen. Asuntola Tavasthemin, ravintola Kårenin ja ympäristön vuokralaisia tulee ottaa huomioon.
  • Kerhotila, saunatila ja sauna (jos käytössä) on siivottava vuokralaisen toimesta ennen tilasta poistumista. Siivoukseen kuuluu käytettyjen astioiden tiskaaminen, kaikkien roska-astioiden tyhjentäminen, kaikkien pintojen pyyhkiminen, ruoan, materiaalien ja tyhjien tölkkien poistaminen sekä lattioiden imurointi ja moppaaminen.
    Tila on siivottava heti (tapahtuman jälkeen), viimeistään seuraavaan aamuun klo 8 mennessä.

Tupakointi pihalla on sallittua, huomioi paloturvallisuus ja käytä tuhkakuppia. Tupakointi tai alkoholin myynti ei ole sallittua tilassa. Jos jotain loppuu (esim. astianpesuaine tai rätit), asiakas on velvollinen ilmoittamaan siitä.

Avaimen myöhästyneestä palauttamisesta peritään 20,00 €:n sakko/vuorokausi, klo 13:00 alkaen.

Vastuuhenkilö on vastuussa siitä, että kerhotilassa, saunatilassa (jos käytössä), pihalla ja ulkona Hämeenkadulla on siistiä, että portti on suljettu ja ettei alueelle pääse asiattomia henkilöitä.

Vastuuhenkilö vastaa mahdollisista vahingoista ja puutteista. Mikäli tilaa ei ole siivottu asianmukaisesti varauksen jälkeen, vastuuhenkilöltä laskutetaan siivousmaksu. Mahdollisista puutteista on ilmoitettava 24 tunnin kuluessa varauksen alkamisesta, jotta ne voidaan korvata.

Jos on tapahtunut häirintää tai muita järjestyksen puutteita, vastuuhenkilöltä peritään 70,00 €:n sakko. Åbo Akademi Studentkår voi sen lisäksi päättää porttikiellosta tietyksi ajaksi.

Emme ota vastuuta unohtuneista tavaroista.

Peruutus

Jos peruutus tehdään yli 14 päivää ennen varattua päivämäärää, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Jos peruutus tehdään vähintään 7 päivää ennen varattua päivämäärää, 50 % varausmaksusta palautetaan.

Jos peruutus tehdään lyhyemmässä ajassa, varauksen koko summa pidätetään.