Aktuellt om COVID-19

I och med de rådande omständigheterna har vi tagit i bruk säkerhetsarrangemang på Restaurang Kåren. Var uppmärksam på skyltar och anvisningar i evenemangslokalen. Vi rekommenderar användningen av ansiktsmasker när du köar och det är svårt att hålla säkerhetsavstånd. Vi följer Institutet för häsa och välfärds samt Regionförvaltningsverkets regler och rekommendationer. Detta betyder till exempel att det finns ett begränsat deltagarantal på evenemang som ordnas i lokalen och att vi strävar till att ordna bord så att det är lätt att hålla säkerhetsavstånd. Vi har fått Clean & Safe – certifikatet av Åbo stad.

Kom dessutom ihåg att:

  • Inte besöka restaurangen om du är sjuk eller uppvisar symtom.
  • Hålla säkerhetsavstånd
  • Vara noggrann med din handhygien, tvätta händerna och använd desinfektionsmedel ofta.
  • Om du ändå måste nysa eller hosta, gör det i armvecket.
  •  Betala gärna genom kontaktlös betalning

Tack för att du besöker oss på ett säkert sätt.