Ajankohtaista koronasta

Olemme kaikkien yhteisen turvallisuuden vuoksi kehittänyt poikkeusjärjestelyjä, jotta voimme turvallisesti toivottaa teidät tervetulleeksi Kårenille.  Seuraathan ravintolassa olevia ohjeita. Suoistelemme kasvomaskin käyttöä aina silloin, kun on hankalaa pitää turvaväliä. Noudatamme voimassa olevia THL:n sekä AVIn ohjeistuksia. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että meillä on rajoitetusti asiakaspaikkoja käytössä ja, että järjestämme pöydät siten, että turvavälin pitäminen onnistuu helpommin. Meillä on Clean & Safe Turku-tunnus.

Sen lisäksi pyydämme:

  • että et vieraile ravintolassamme kipeenä tai oireellisena
  • että pidät riittävästi turvaväliä, vähintään kaksi metriä
  • että peset kädet huoleellisesti ja käytät käsidesiä
  • että maksat lähimaksulla

Kiitos siitä, että asioit meillä turvallisesti.